Fotbal Israel Romania / 55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel.

55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel. După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut … Edi iordănescu a ratat primul succes pe banca echipei naţionale. Start perfect de partidă pentru tricolori elevii lui iordănescu au început foarte bine meciul. 7 minute mai târziu, cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui man.

După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut … Fheu0p92pgeitm
Fheu0p92pgeitm from res.sport.ro
Mihăilă putea deschide scorul după doar trei minute, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții. După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut … 7 minute mai târziu, cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui man. 55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel. Edi iordănescu a ratat primul succes pe banca echipei naţionale. Start perfect de partidă pentru tricolori elevii lui iordănescu au început foarte bine meciul.

După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut …

Start perfect de partidă pentru tricolori elevii lui iordănescu au început foarte bine meciul. 7 minute mai târziu, cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui man. 55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel. Edi iordănescu a ratat primul succes pe banca echipei naţionale. Mihăilă putea deschide scorul după doar trei minute, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții. După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut …

7 minute mai târziu, cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui man. După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut … 55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel. Edi iordănescu a ratat primul succes pe banca echipei naţionale. Mihăilă putea deschide scorul după doar trei minute, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții.

55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel. Iaihyfl8 J6bim
Iaihyfl8 J6bim from pariuri1x2.ro
Edi iordănescu a ratat primul succes pe banca echipei naţionale. Start perfect de partidă pentru tricolori elevii lui iordănescu au început foarte bine meciul. După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut … 55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel. Mihăilă putea deschide scorul după doar trei minute, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții. 7 minute mai târziu, cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui man.

După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut …

După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut … Start perfect de partidă pentru tricolori elevii lui iordănescu au început foarte bine meciul. 7 minute mai târziu, cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui man. Edi iordănescu a ratat primul succes pe banca echipei naţionale. 55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel. Mihăilă putea deschide scorul după doar trei minute, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții.

După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut … Mihăilă putea deschide scorul după doar trei minute, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții. Edi iordănescu a ratat primul succes pe banca echipei naţionale. 7 minute mai târziu, cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui man. Start perfect de partidă pentru tricolori elevii lui iordănescu au început foarte bine meciul.

55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel. 5ux6grxjrjttm
5ux6grxjrjttm from spotmedia.ro
Mihăilă putea deschide scorul după doar trei minute, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții. Edi iordănescu a ratat primul succes pe banca echipei naţionale. După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut … 7 minute mai târziu, cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui man. 55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel. Start perfect de partidă pentru tricolori elevii lui iordănescu au început foarte bine meciul.

7 minute mai târziu, cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui man.

Edi iordănescu a ratat primul succes pe banca echipei naţionale. 7 minute mai târziu, cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui man. 55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel. Mihăilă putea deschide scorul după doar trei minute, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții. După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut … Start perfect de partidă pentru tricolori elevii lui iordănescu au început foarte bine meciul.

Fotbal Israel Romania / 55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel.. 7 minute mai târziu, cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui man. Start perfect de partidă pentru tricolori elevii lui iordănescu au început foarte bine meciul. Mihăilă putea deschide scorul după doar trei minute, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții. După meciul cu israel, edi iordănescu a transmis că a avut … 55 minutes ago · basarab panduru (51 de ani) a avut o reacție dură după meciul amical jucat de echipa națională a româniei cu israel.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama